Фестивал "Дани Данила Лазовића"

2. новембар - 5. новембар 2016. године

Дом културе "Пиво Караматијевић" Прибој и
Завичајни музеј Прибој

Поздравна реч директора фестивала “Дани Данила Лазовића” Милорада Дамјановића

Драги пријатељи,

Сваке године се трудимо да фестивал “Дани Данила Лазовића” обогатимо новим програмским садржајима и да публици и гостима понудимо широк избор, како би свако пронашао програм баш за себе! 

Ове године фестивал ће трајати четири дана, од 2. до 5. новембра. Четири дана фестивала, уместо два са колико смо почели и три са колико смо наставили, представљају прави доказ квалитета, разноликости и потенцијала који фестивал “Дани Данила Лазовића” има. 

Као и прошле године, ове године смо расписали “Интернет конкурс у говорењу поезије” како бисмо афирмисали ширу заједницу и све љубитеље поезије да овим путем активно учествују у нашој мисији популаризовања говорења и читања поезије.

Фестивал “Дани Данила Лазовића” имаће неколико новина, како у програмском смислу, тако и пропозицијама које се односе на састав стручног жирија за следећу годину.

Сви посетиоци могу очекивати  велики број културних садржаја и програма, али и неизоставно такмичарско вече у коме ће се представити студенти и студенткиње глуме из региона и наше земље. 

Добродошли на четврти по реду фестивал “Дани Данила Лазовића” под слоганом “Поезија је наш слоган”.

Милорад Дамјановић
Директор фестивала "Дани Данила Лазовића"

 

JoomShaper