Џемаил Леђеновић

Дизајн светла
Задужен је за дизајн светла и тона у оквиру фестивала "Дани Данила Лазовића".
Дугогодишњи је сарадник на свим позоришним и културним догађајима у Прибоју.

Милена Лазовић

Креативни сарадник за фотографију
Милена Лазовић је рођена 1991. године у Београду. Завршила је XII београдску гимназију и сада је студент на одсеку психологија, Филозофског факултета Универзитета у Београду. Поред љубави према фотографији, она је дугогодишњи плесач и инструктор латино-америчких плесова за децу и одрасле.

Слободанка Клачар

Сценограф
Слободанка Клачар је историчар уметности, кустос Завичајног музеја. Води уметничко одељење при музеју задњих 12 година. Аутор или сарадник на свим изложбама које је организовао музеј у протеклих 11 година. Шест година је сарадник у Дому културе при “Малој позоришној радионици” као костимограф и сценограф.

Ибрахим Ћата Хасанагић

Уметнички сарадник

Биографија
Ибрахим Ћата Хасанагић рођен је у Прибоју. По вокацији је професор историје. Каријерни пут овог историчара кренуо је у правцу уметности. Дуже време је на челу позоришне радионице "Мала позоришна радионица" Дома културе "Пиво Караматијевић". Освајао је награде широм републике, и са својим режијама аматерских представа неколико пута освајао прва места на републичким и СФРЈ такмичењима.

Александар Мијатовић

Креативни сарадник за фотографију
Александар Мијатовић рођен је у Београду 28.09.1984. године. Фотографијом се бави од 2000. године, а професионално од 2009. године када почиње да се бави комерцијалном и медијском фотографијом. Неколико фестивала је иза њега као и велики број фотографија које су објављиване сиром света преко "Националне Географије" до wеб и писаних медија.

Још чланака...

 

JoomShaper