Поруке жирија Интернет конкурса

Марија Новаковић

Студенткиња глуме

“Прошле године сам била учесник овог фестивала. Не само то да је фестивал направљен у част великом глумцу, већ је феноменална прилика за упознавање и дружење са колегама са других академија. Људи који раде на фестивалу су прељубазни као и остали суграђани. Велика ми је била част прије свега, а и дивно искуство. Опет бих га поновила.”

 

Никола Јездић

Глумац

“Као прошлогодишњи такмичар морам признати да ми је била част што сам говорио у име великог глумца и колеге Данила Лазовића. Овај фестивал се може похвалити одличном организацијом као и свим људима који доприносе да се осетите као да сте код своје куће. Будућим такмичарима бих пожелео пуно среће и дружења на овом фестивалу и да не забораве да су у старту већ победници самим тим сто ће бити део једне такве организације која чува поезију и име једног великана од заборава!”

 

Иван Тодоровић

Студент глуме

“Фестивал „Дани Данила Лазовића“ сваке године је све успешнији и успешнији, захваљујући одличној сарадњи организатора, локалних власти и гостију фестивала. Широк спектар садржаја фестивала омогућавају одлични учесници. Посебно бих истакао значај фестивала у промовисању вредности које је заступао и сам Данило Лазовић. Лично сам веома почаствован што сам имао ту прилику да на фестивалу учествујем и као такмичар прошлогодишњи и ове као члан жирија.”

 

Бојана Ђурашковић

Студенткиња глуме

“Најлепша дружења уз поезију и дивни људи свуда око тебе. Поезија коју не можеш заборавити. Као бивши такмичар овог фестивала могу рећи да ми је била част да будем један од учесника, јер је поезија начин емотивног отварања који сви треба да спознају. Уз њу упознајеш себе. Новим такмичарима бих поручила да буду опуштени, своји и да се брзо пакују за незаборавно дружење.”

 

Андреа Аковић

Глумица

“Дани Данила Лазовица је фестивал који окупља младе умјетнике и даје им прилику да размјене своја искуства, упознају се и друже. Овај фестивал сам доживјела као ,,дом" јер оно што везујем за тај новембар 2016е године је топлина, смијех, пријатељство, гостопримство,заједништво. Даје нам на дар да неколико дана летимо и сањаримо. Једноставно: волим.”

 

 

JoomShaper