Данилу у част

Данилу у част

“Данилу у част” је специјално креиран програм друге вечери фестивала “Дани Данила Лазовића”. Овај програм осмишљен је као неформалније вече на коме ће се говорити поезија, разговарати о нашем доајену Данилу Лазовићу и подсетити се његових великих улога.

С обзиром да је овај програм новина нашег фестивала потрудили смо се да на најбољи могући начин додатно оживимо сећање на Данила и афирмишемо поезију. У току самог креирања овог садржаја водили смо се пре свега идејом да глумци буду баш ти који ће публици представити све садржаје.

Актери програма “Данилу у част” су, велики пријатељ Данила Лазовића и глумац Атељеа 212, Миодраг Мики Крстовић, звезде Београдског драмског позоришта - Веснa Чипчић, Слободан Бода Нинковић, Марко Живић, Љубинка Кларић, Милан Чучиловић и домаћин фестивала Михаило Лаптошевић.

Данило Лазовић дипломирао је на сцени Београдског драмског позоришта, па је тако посебан пијетет и задовољство што ће програм “Данилу у част” бити премијерно изведен кроз заједнички уметнички ангажман глумаца БДП-а, Микија Крстовића и Михаила Лаптошевића, а у организацији фестивала “Дани Данила Лазовића”.

 

 

 

 

 

 

 

 

JoomShaper