“О глуматању” Слободана Ћустића у програму “Дана Данила Лазовића”

Сценски догађај “О глуматању” је ауторски пројекат Слободана Ћустића. Представа је по својој драмској структури монодрама са великом дозом хумора који произилази из ненаданих ситуација и реаговања на обично једноставне поступке и речи људи у нашој околини.
Публика прати вечиту битку на отвореном фронту. Битку у којој се сукобљавају они који се највише воле, родитељ и дете...
Ово је једна веома отворена прича детета које је успело након много година тумарања по животним путевима (на која га је родитељ лакомислено и из добре намере гуруно) да се у последњи тренутак отме и скочи на своју стазу.
Прича која ће вас оставити без даха и у којој ћете уживати уз нашег познатог глумца Слободана Ћустића, остаће вам у лепом сећању.

Биографија:
Слободан Ћустић рођен је 1958. године и завршио је Факултет драмских уметности у Београду. Стални је члан ансамбла Београдског драмског позоришта од 1993.године и управник истог позоришта од 2014. године. 
Иза себе има бројне филмске, телевизијске и позоришне улоге, међу којима је свакако неопходно издвојити улоге у представама: "Полтрон"; "Камен за под главу"; "Арсеник и старе чипке" ;"Малограђани"; "Гленгери Глен Рос" ; "Крила од олова"; "Малајско лудило"; "Ћеиф"; "Елинг"; "Упола цене"; "Фалсификатор"; "Харолд и Мод"; "Дервиш и смрт"; "Живот је пред тобом"; "Доктор Д." “Ћеиф”; “Елинг”, али и улоге на филму и телевизији и то у следећим остварењима:” Заборављени”; “Кудуз”; “Другарица министарка”; “Последњи валцер у Сарајеву”; “Секс – партијски непријатељ бр.1”; “Празник у Сарајеву”; “Проклета је Америка”; “Три карте за Холивуд”; “Вуковар једна прича”; “Полицајац са Петловог брда”; “До коске”; “Горе доле”; “Балканска правила”; “Нечиста крв”; “Нож”; “Суседи”; “Црни Груја 2”; “Село годи а баба се чешља”; “Монтевидео, Бог те видео”; “Цват липе на Балкану”; “Самац у браку”; “Државни посао” и многе друге.

 

JoomShaper