Представа “Моје дете” Београдског драмског позоришта у програму фестивала!

Ове године прибојска публика ће бити у прилици да види савремену, целовечерњу представу “Моје дете” у режији Ане Ђорђевић, а по тексту Стојана Срдића 19.октобра 2017.године. Ова представа Београдског драмског позоришта селектована је у званичну селекцију овогодишњег Стеријиног позорја, а освојила је бројне награде у земљи и иностранству.
Више о ауторима и представи прочитајте овде.

Награде:
11.Међународни позоришни фестивал “Јоаким ИнтерФест” у Крагујевцу: НАГРАДА ПУБЛИКЕ, НАГРАДА ЗА РЕЖИЈУ , ЗА НАЈБОЉУ ГЛУМИЦУ (ЈОВАНА ГАВРИЛОВИЋ)
Фестивалу "Театар у једном дејству" Младеновац: НАГРАДА ПУБЛИКЕ
МеђународнИ фестивал младог глумца „Заплет 08" Бања Лука, БИХ: НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ ПРЕДСТАВУ, НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ РЕЖИЈУ, НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ ГЛУМИЦУ (ЈОВАНА ГАВРИЛОВИЋ) И НАГРАДА ЗА ГЛУМИЦУ ВЕЧЕРИ (ИВАНА НИКОЛИЋ)
1.Фестивал "Европског театра" Тузла, БИХ: НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ ПРЕДСТАВУ, НАГРАДА ЗА РЕЖИЈУ, НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ ГЛУМИЦУ (ЈОВАНА ГАВРИЛОВИЋ) И НАГРАДА ПУБЛИКЕ
5."Фестивал првоизведених представа" Алексинац: НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ ПРЕДСТАВУ, НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ РЕЖИЈУ, НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ ГЛУМИЦУ (ЈОВАНА ГАВРИЛОВИЋ) И НАГРАДА ПУБЛИКЕ
4. Фестивал „Буцини дани“ у Александровцу: НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ МУШКУ УЛОГУ (АНДРЕЈ ШЕПЕТКОВСКИ) И НАГРАДА ЗА НАЈБОЉЕГ ГЛУМЦА ФЕСТИВАЛА (ЈОВАНА ГАВРИЛОВИЋ).

 

JoomShaper